T.M.I. - Bosch

Industrieweg 5, 8084 GS 't Harde
0525-651430 - info@tmi-bosch.nl

duurzaam - Verkooppunt Pellets


Ook zijn wij zijn exclusief verkooppunt voor deze regio van dit merk.

Voor meer info vraag in onze winkel.

Gebruikers zijn de beste referentie: 😊

De kwaliteit van jullie pellets is goed, weinig stof in de silo waardoor er meer in kan en weinig as in de kachel. Jullie service en communicatie is prettig, zeker de bevestiging van bestelling via de mail. Het zou voor ons gemakkelijker zijn om op kortere termijn te kunnen bestellen, je hebt ons uitgelegd dat dat eerst nog niet tot de mogelijkheden behoort. Verder zijn er geen klachten geweest.

Jasper Huijben

We zijn zeker tevreden over de korrel. Levering gaat goed we krijgen melding wanneer er geleverd wordt. Als het goed is zijn er klanten die al online bestellen

Vriendelijke groet, Henk  van Putten 

TMI-Bosch.

Review webshop

Mooi product, die houtpellets van pure power. Houtpellets bevatten nauwelijks asresten en ik bespaar zelfs in vergelijking tot andere soorten houtpellets. Mij werd uitgelegd dat de samenstelling net anders is en dat dat de reden is :) Met vriendelijke groeten, Dick

Ik had houtpellets besteld en een afspraak gemaakt voor de levering op een tijdstip op een bepaalde dag. Door tegenslag tijdens het transport was de levering wat verlaat, hiervan kreeg ik netjes een telefoontje. Daarna is het alsnog gelukt om de levering aan het eind van de dag op de plaats van bestemming te laten komen. De kwaliteit van de houtpellets is uitstekend, een goede verbranding met weinig as en daardoor minimaal onderhoud, dit is de hoofdreden waarom ik ben overgestapt naar Pure Power als leverancier van houtpellets.

Marcel Swartjes

Ik heb al meerdere leveranciers gehad maar nu ik pellets van Pure Power heb wil ik niet meer terug.Je krijgt meer energie uit hun pellets , en daar gaat het nu juist om want mijn kachel maakt minder brand uren wat veel voordelen heeft. de pellets zijn soms iets duurder maar je koop kilowattuur in, en geen klompenhout. Ook heb ik minder as dus volledige verbranding. Als je belt voor pellets kun je altijd goed overleggen, wanneer er geleverd wordt. De chauffeurs is geen moeite te veel en doen hun best.

Tom Rispens, Fernhout BV

Review webshop

Houtpellets van PurePower eens geprobeerd.
Mooie korrel gelijkmatige lengte.
Minder stof dan German pl.
Ruikt ook lekker. Meer warmte.
Vervoerspellet groter in afmeting.

Review webshop

Vanwege het stoken op niet-gecertificeerde houtpellets moest mijn pelletkachel worden vervangen. Op advies van mijn installateur met Ardent in contact gekomen. Hun advies was Pure Power. Ik stook met ontzettend veel plezier op deze houtpellets en heb nagenoeg géén onderhoud meer aan mijn pelletkachel; het periodiek schoonmaken is praktisch het enige. dankjullie wel! 

In 2012 kwam ik in aanraking met de houtpellets van Pure Power. Ik heb ze getest in een 7 kW Thermo Rossi pelletkachel en het vlambeeld was spectaculair.Vervolgens heb ik de pellets thuis uitgeprobeerd in een 35 kW H2O Thermo Rossi pelletkachel. Het resultaat was weer prima, ik kon de aanvoersnelheid met wel 30% verlagen om dezelfde warmte te verkrijgen. Inmiddels ben ik overtuigd van de kwaliteit van de houtpellets. Met een gerust hart stel ik mijn klanten voor om de Pure Power houtpellets te gebruiken.
Gerjohn van Munster, Biomasstechniek van Munster te Heerde
Importeur van Thermo Rossi en Solarfocus

Sauna Swoll kiest voor houtpellets en voor Pure Power.

Tijdens de renovatie van ons saunacentrum in juni 2012 zochten wij niet alleen naar de meest energie-efficiënte oplossing, maar ook naar een betrouwbare en praktische manier van stoken. Omdat wij alleen een warmtevraag (voor hoge temperaturen) hebben, bleek uit onderzoek een houtgestookte kachel, c.q. c.v.-installatie het meest voor de hand te liggen.

Dan blijft de keuze over: een kachel op houtsnippers of houtpellets (of beide). Wij kozen voor een op houtpellets en wel om de volgende redenen:

  • houtpellets zijn het makkelijkst, omdat de eigen werkzaamheden beperkt blijven tot het ledigen van de asladen;
  • voor houtsnippers heb je veel meer opslagruimte nodig;
  • met houtsnippers heb je meer onderhoud, het product is minder homogeen waardoor de aanvoer (het wormwiel) kan vastlopen;
  • houtpellets zijn droog en schoon, je hebt dus minder brandstof nodig.

Tijdens de installatie van de pelletkachel wezen de monteurs mij erop dat de kwaliteit van de houtpellets van grote invloed is op de vervuiling van de brandkamer en de storingsgevoeligheid. Daarom ben ik in zee gegaan met Pure Power, het bedrijf is gecertificeerd m.b.t. de kwaliteit van de houtpellets en gaat gebukt onder strenge controle.

We draaien nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden: onze 350 kW pelletkachel levert een prachtig resultaat en heeft tot nu toe storingsvrij gedraaid.

Met warme saunagroet,
Tiemen van der Kolk, mede-eigenaar Sauna Swoll

Review webshop

Van alle merken momenteel het beste type houtpellet; hoog calorisch en voorzien van een ENplusA1 certificaat. Ik raad het iedereen aan

De onlangs bezorgde Pure Power houtpellets branden uitstekend! Bij het opstarten weinig rookontwikkeling, meteen een goede ontbranding/verbranding wat daarna goed warmte oplevert en minder aanslag op de glazendeur/ruit. Een goede kwaliteit, pellets als deze kunnen de stookkosten verminderen.Theo Lenderink, klant van Pelletkachelplaza

Review webshop

Prima houtpellets; t.o.v. andere soorten 20% minder verbruik. Zeer hoog rendement en géén tot weinig as en slakvorming in de pelletbrander. Wel één zakje kapot gescheurd bij aankomst, kreeg ik kado van Ardent! ;)

Bron: website pure power

Openingstijden

T.M.I. - Bosch
Industrieweg 5
8084 GS 'T HARDE  Email: 
Tel: 0525-651430 
24 uur 7 dagen in de week bereikbaar voor storingen op bovenstaand telefoonnummer
Maandag08:30-18:00 uur
Dinsdag08:30-18:00 uur
Woensdag08:30-18:00 uur
Donderdag08:30-18:00 uur
Vrijdag08:30-18:00 uur
Zaterdag09:00-16:00 uur
ZondagGesloten, wel bereikbaar voor storingen aan uw installaties

Dealer van

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Service en advies

T.M.I. - Bosch kenmerkt zich door vakkundige mensen in de winkels. Voor vragen en advies staan zij altijd voor u klaar. Zo bent u vaak nog goedkoper uit ook.


Al geruime tijd zijn wij verkooppunt van pure power pellets in onze winkel.


Deze pellets verkopen wij in zakken van 15 kg en zijn per stuk te koop.

Via deze video krijgt u een indruk hoe de pellets worden geleverd.Pure power pellets gebruiken wij om uw pelletkachel of ketel mee af te stellen.

Een ander merk pellets stoken is geen probleem maar zou u zo vriendelijk willen zijn om het aan ons door te geven ?

Onze monteur kan bij een onderhoudsbeurt / reparatie hiermee rekening houden.

Online bestellen:

Via deze link kunt u online uw bestelling doorgeven en thuis laten bezorgen.

Houtpellets bestellen: 

Gebruik in het vakje kortingscode de code: TM8084

Als vaste online TMI klant geldt deze code alleen bij online pellet bestellingen

Certificering:

Meer info over de certificering van onze pellets kunt u nalezen op: certificering

Vragen:

Voor vragen kunt u terecht op: vragen


Zelf stoken wij onze winkel uiteraard ook op dit produkt:

Onze eigen import greenecotherm kunt u brandend bekijken in onze showroom.Ook op diverse plekken in het land draaien ketels op door ons geleverde pellets.

Een voorbeeld hiervan is deze ketel die we in vorden hebben mogen plaatsen in een woonboerderij van natuurmonumenten.